NIEUWSBRIEF APRIL 2019

Dansen Dorpshuis ‘t Slotje
Op vrijdag 19 april 2019 (organiseren de K.B.O.’s van Herpen, Overlangel en Ravenstein weer een dansmiddag, deze keer in Dorpshuis ’t Slotje.  Ook niet-leden zijn van harte welkom. Aanvang 14.00 uur en de entree gratis. D.J. Jo verzorgt weer gezellige dansmuziek, voor elk wat wils. U bent van harte welkom.

Inloopspreekuur voor computervragen
Heeft u een vraag over het gebruik van de computer of computerprogramma’s dan bent u welkom op 24 april a.s. (laatste woensdag van de maand) in Dorpshuis ’t Slotje van 14.00-16.00 uur. In de maanden mei – juni- juli – augustus is er inloopspreekuur. Eerstvolgende is dan op 25 september a.s.

Reisjes
Op 10 april a.s. inschrijven voor middag en dagreis. Van 10.00 – 11.00 uur
De eigen bijdrage voor middagreis is € 25,– per persoon.
Voor dagreis € 33,– per persoon.
Voor Duitsland heeft KBO een collectief groepsreisverzekering afgesloten.

HOR middag in Vidi Reo
17 april a.s. organiseert de HOR (Herpen, Overlangel en Ravenstein) een Informatiemiddag “Langer thuis met behulp van techniek” in Vidi Reo Ravenstein, de middag begint om 14.00 uur. Gratis entree.

Quizmiddag Vidi Reo
Op 24 oktober a.s. wordt door de HOR een Ouizmiddag in Vidi-Reo georganiseerd
Mocht u het leuk vinden om hier deel te nemen, noteer deze datum alvast in uw agenda. T.z.t. volgt nader info.

Vrijwilligers voor het ophalen van oud papier
Iedere maand worden door onze vrijwilligers oud papier opgehaald, daar zijn wij deze mensen ook dankbaar voor, maar door omstandigheden is het niet altijd mogelijk dat we iedere keer een beroep op iedereen kunnen doen, vandaar zijn wij op zoek naar mensen die af en toe kunnen invallen en zich eventueel als reserve willen aanmelden.
Voor vragen neem contact op met Harrie v.d. Berg telefoon 06-53148582.

Reacties zijn gesloten.