Verslag dagreis Floriade 8 juni 2022

Op 8 juni vertrokken we met 51 personen naar de Floriade.

De deelnemers kregen bij het instappen van de bus een lunchpakket in speciale rugzakjes van de KBO uitgereikt. Rond half twaalf kwamen we aan bij de Floriade.

Bij het uitstappen van de bus kregen de deelnemers nog een lekker stuk fruit (geschonken door de Plus) en een flesje water. Na het passeren van de entree zwermden onze leden uit over het Floriadeterrein.

Er was veel te zien. De foto’s op onze website geven hiervan een goed beeld.

Klik op de foto om alle foto’s van deze geweldige dag te bekijken.

Na twee uur werd het jammer genoeg slechter weer. Maar gelukkig was daar nog de grote kas waarin je veel planten en bloemen kon bekijken, waarin bijzondere teelttechnieken te zien waren en waar je kon genieten van live muziek.

Als afsluiting hebben we nog gezellig met elkaar gegeten bij Het Wapen van Valburg. We hebben enkele deelnemers, waaronder Maria en Geert Wittenberg, gevraagd een kort verslag voor ons op papier te zetten. De oudste deelnemer aan deze reis was Jo Veld. Ook hij heeft zijn ervaringen voor ons opgeschreven. Jo had een bijzondere ervaring. Hij maakte een ballonvaart en bleef toch met beide benen op de grond. Hoe dat zit, kunt u lezen op de website. (klik hier voor avontuur van Opa Jo)

Reacties zijn gesloten.