NIEUWSBRIEF DECEMBER 2018

Computerinloopmiddag

Op woensdag 19 december houden we weer een computerinloopmiddag  in ’t Slotje. Aanvang 14.00-16.00 uur. Onze leden, Pieta van Santvoort (tel.  412726), Henny de Kleijn (tel. 412450) en Lambert van Haren zullen u weer graag helpen bij het omgaan met de computer.
Deze inloopmiddag wordt op elke laatste woensdag van de maand gehouden.
Hebt u een vraag over het gebruik van de computer of computerprogramma’s, dan bent u van harte welkom. U kunt gewoon even binnen lopen, maar ook vooraf met een van bovenstaande vrijwilligers bellen. Ze kunnen zich  dan voorbereiden op uw vraag. Wel graag zelf een laptop meebrengen.

Jaarlijks Kerstconcert van KBO-Brabant;  dit jaar in de H. Hart-kerk te Oss
Dit Kerstconcert wordt verzorgd door het Gemengd Koor ‘s-Hertogenbosch, onder leiding van dirigent Henk van der Sanden. Dit gerenommeerde koor brengt een gevarieerd Kerstconcert met bekende en minder bekende Kerstliederen, klassiek en populair. Ook de toehoorders worden uitgenodigd om een aantal bekende Kerstliederen mee te zingen. De piano- en orgelbegeleiding is in handen van Rein Boeijen. Sopraan Roos van der Sanden zal u, solerend, maar ook samen met het koor, in een bijzondere kerstsfeer brengen. Kortom: een heerlijk concert in een prachtige kerk en een sfeervolle start van Kerstmis.

Datum: 22 december 2018, aanvang 14.00 uur.
Locatie: H. Hartkerk, Kromstraat 107, 5345TN Oss
Voor wie: Het concert is voor leden en niet-leden. Toegang is gratis, na afloop wordt een collecte gehouden voor het koor; aanmelden is niet nodig.

Eventueel beƫindiging lidmaatschap
Ons streven is om zoveel mogelijk leden te werven, maar mocht u om een of andere reden geen gebruik meer kunnen maken van de lidmaatschap van KBO Herpen meld dat voor 20 december 2018 bij secretaris Harrie van den Berg telf. 06-53148582 of per mail kbo@kboherpen.nl
Zodat wij dit voor 1 januari 2019 door kunnen geven aan KBO Brabant in Den Bosch, nadien zijn er voor onze vereniging kosten aan verbonden.

Reacties zijn gesloten.